Cooperativa de consum

La majoria dels socis de Can Pujades, ens organitzen, per poder consumir tant productes frescos com elaborat: verdures, fruites, carn, ous, formatges, iogurts i molt més. Treballem amb proveïdors locals ecològics, cada dijous de 19 a 20 hores recollim  els seus productes a l’antic Mercat de Vallvidrera.

Comanda-recollida

Cada setmana demanem als nostres proveïdors els seus productes i els recollim els dijous, entre les 19 y 20h, al nostre local al mercat de Vallvidrera.

Després de deu anys de funcionament, ja disposem d’un ventall ampli de proveïdors locals que ens serveixen verdures, fruïtes, farines, fruïts secs, vi, carn ecològica, ous, bolets, formatges, etc.

No estem obligats a comprar cada setmana i cada soci és lliure de demanar quan li vagi bé.

Reunions mensuals

La cooperativa fa una reunió mensual per discutir temes i prendre decisions sobre el seu funcionament. Sempre és el primer dimarts de cada mes, al Centre Cívic de Vallvidrera.

Compromisos Socis

A l’ingressar en la cooperativa, cada soci/a paga la suma de 25 euros/any per assegurar el funcionament de la cooperativa. A més signa una Carta de compromis, que es pot baixar aquí

S’entén que la cooperativa no funcionarà sense la participació activa de cada soci/a. Això inclou la participació en una de les comissions actuals: